08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kükürtlü İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı Kükürtlü İlköğretim Okulu - Kükürtlü İlköğretim Okulu Hakkında - Kükürtlü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kükürtlü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kükürtlü İlköğretim Okulu Resimleri
Kükürtlü İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kükürtlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kükürtlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kükürtlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kükürtlü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÜKÜRTLÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kükürtlü Köyü Arakli/Trabzon
Telefon Numarası: 4627361193
Okulun misyonu:
imkanlar dahilinde temel eğitim-öğretim ilkelerini benimsetmek ve bunları günlük hayatlarında uygulamalarını sağlamak
Okulun vizyonu:
her bir öğrencinin farklı birer birey olduklarını kavrayabilmelerini sağlamak ve çevrelerine faydalı olabilme bilincini edindirmek

webrehberi biz
|
|
|