08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taştepe İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı Taştepe İlköğretim Okulu - Taştepe İlköğretim Okulu Hakkında - Taştepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taştepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taştepe İlköğretim Okulu Resimleri
Taştepe İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taştepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taştepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taştepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Taştepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taştepe llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4627332383
Kurumun Misyonu :
* Okulumuzda öğrenciler,geleceğin sorumlu vatandaşı olarak zihinsel ,ruhsal ve sosyal deneyimler kazanır *Okul öğrencileri , değişen dünyada başarılı olabilmek için 'yaşam boyu öğrenmeye’ inanırlar *Veliler, öğretmenler ve diğer okul üyeleri, karar alma sürecine aktif katılırlar
Kurumun Vizyonu:
Okulumuz; bir bilgi toplumunun üyesi olduğunun bilincinde,üretken,sorun çözme yeterliliğine ulaşmış,kendi yeteneklerinin farkında olan,sorumluluk sahibi,çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen ve kendine güvenen, araştırmacı bireyler yetiştirmek

trabzon meb gov tr
webrehberi biz
|
|
|