08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Tut Adıyaman
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
* 2002/2003 Tarihinde ilk defa taşıma merkezi olarak Eğitim Öğretime açılmıştır Atatürk İlköğretim Okulu karma ve gündüzlü olarak eğitim vermekte olup, taşıma merkezi durumundadır
* Okulumuza: Meryem uşağı, Havutlu, Çiftlik, Akbel, Sürmen yerleşim birimlerinden 44 Erkek, 62 Kız olmak üzere toplam 106 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında taşınmaktadır
* Okul ana binası 2 katlı 10 derslik olup,1 fen ve 1 bilişim teknolojileri laboratuarı olarak kullanılmaktadır
Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Tu/Adiyaman
Telefon Numarası: 4164412882
Faks Numarası: 4164412882
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi :http://www tutataturk meb k12 tr/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|