08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Arsin Trabzon
Arsin Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Hakkında - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Tanıtımı - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atayurt Alparslan İllköğretim Okulu Resimleri
Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atayurt Alparslan Lilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATAYURT ALPARSLAN LİLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atayurt Alpaslan llköğerimi Okulu
Telefon Numarası: 4627191005
Kurumun Misyonu :
Atatürk ilke ve yenilikleri doğrultusunda; Milli Eğitimin amaçlarına uygun, kültürel olgulara saygılı,düşünen ve düşündüğünü uygulayabilen bir vatandaş ve iyi bir birey yetiştirebilmek
Kurumun Vizyonu:
1- Okulun onarımının ve fiziki ortamının öğrencilere uygun olmasının sağlanması2- Eğitim-öğretimin öğrenci merkezli, bireysel veya grup çalışmalrına uygun hazırlanması

trabzon meb gov tr
|
|
|