08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elmaalan İlköğretim Okulu Arsin Trabzon
Arsin Elmaalan İlköğretim Okulu - Elmaalan İlköğretim Okulu Hakkında - Elmaalan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Elmaalan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Elmaalan İlköğretim Okulu Resimleri
Elmaalan İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Elmaalan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Elmaalan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Elmaalan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Elmaalan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ELMAALAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Elmaalan llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4627137004
Kurumun Misyonu :
Atatürk ve Devrimleri rehberliğinde akılcı,aydın,demokrat bireyler yetiştirerek toplumumuza kazandırmaktır
Kurumun Vizyonu:
Kendine öz güveni olan bilgiye ulaşma yollarını öğreten araştırıcı yaratıcı öğrenci odaklı,toplumsal sorunlara duyarlı öz değerlerine saygılı aydın bireyler yetiştirmek

trabzon meb gov tr
|
|
|