Konu
:
Acıgöl Karacaören Cumhuriyet İlköğretim Okulu Nevşehir
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acıgöl Karacaören Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Karacaören Cumhuriyet Okulu İletişim - Acıgöl Karacaören İlköğretim Okulu Tanıtımı
Okulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören Köyündedir
Okulumuz Nevşehir , Acıgöl - Aksaray ana yolu üzerinde; Nevşehir'e 14 Acıgöl'e ise 6 km uzaklıktadır
Okulumuzda; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 9 branş öğretmeni, 6 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni görev yapmaktadır
Okulumuzun lojmanı yoktur
Köy içerisinde de kiralık konut olmadığından okulun tüm personeli Nevşehirden geliş-gidiş yapmaktadır
Köyün iç kısmındaki okulun ikinci kademesi olmadığından ikinci kademe öğrencilerimizin bir kısmı da servisle gelip gitmektedir
Okulumuzdan orta öğretime devam giderek artmakta Fen Lisesi ve diğer Anadolu liselerinde okuyan öğrencilerimiz bulunmaktadır
Ayrıca okulumuzun sportif alanlarda da başarıları bulunmaktadır
Okulumuz binasında; 1 ana sınıfı, 6 birinci kademe, 6 ikinci kademe sınıfı ile, 1 bilgisayar sınıfı, 1 fen laboratuarı, okul kitaplığı ve çok amaçlı salon bulunmaktadır
Okul bahçemizde basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır
Okulumuzun1
kademesinde toplam 19 'u anasınıfı olmak üzere 190 öğrenci; 2 kademesinde toplam 182 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir
Bilgi İçin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul