08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yolüstü İlköğretim Okulu Arsin Trabzon
Arsin Yolüstü İlköğretim Okulu - Yolüstü İlköğretim Okulu Hakkında - Yolüstü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yolüstü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yolüstü İlköğretim Okulu Resimleri
Yolüstü İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yolüstü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yolüstü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yolüstü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yolüstü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YOLÜSTÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yolüstü llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4627182194
Kurumun Misyonu :
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulunu,ülkesini ve dünyayı seven,kararlı,inançlı,cesur ve sorumluluk sahibi iyi bireyler yetiştirmektir
Kurumun Vizyonu:
Eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak,hem bilimsel hemde sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlakideğerler kazanmış rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır

trabzon meb gov tr
|
|
|