08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akkese İlköğretim Okulu Beşikdüzü Trabzon
Beşikdüzü Akkese İlköğretim Okulu - Akkese İlköğretim Okulu Hakkında - Akkese İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akkese İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Akkese İlköğretim Okulu Resimleri
Akkese İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akkese İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akkese İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akkese İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akkese İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AKKESE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Akkese ilköğretim Okulu Akkese Köyü
Telefon Numarası: 4628715843
Kurumun Misyonu :
Yetiştirdiğimiz öğrencilerin,başarılı becerikl i,teknolojileri takip edip kullanabilen ,sosyal,ahlaklı,dürüst ve sağlıklı yetiştirmek içinimkan ve destek sağlamaktır
Kurumun Vizyonu:
Milli Eğitim ilke ve kuralları doğrultusunda,çağdaş, medeni, demokratik,vatanını seven, öğrenmeyi amaç edinen ve benimseyen, değişimlere açık dürüst, güven duyulan, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir

trabzon meb gov tr
|
|
|