08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çeşmeönü İlköğretim Okulu Beşikdüzü Trabzon
Beşikdüzü Çeşmeönü İlköğretim Okulu - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çeşmeönü İlköğretim Okulu Resimleri
Çeşmeönü İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çeşmeönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇEŞMEÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çeşmeönü llköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4628713422
Faks Numarası: 4628713422
Kurumun Misyonu :
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmelerini sağlamak
Kurumun Vizyonu:
Mahallemize çağdaş teknoloji ile donatılmış bir okul kazandırılmasına katkı sunmak ve böylece en iyi en kaliteli eğitimi vererek aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetiştirmek
trabzon meb gov tr
|
|
|