08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıköy İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon
Çarşıbaşı Kadıköy İlköğretim Okulu - Kadıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kadıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kadıköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kadıköy İlköğretim Okulu Resimleri
Kadıköy İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadıköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadıköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KADIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kadiköy/Çarşıbaşı-TRABZON
Telefon Numarası: 4628214352
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerin; istek, yetenek ve kabiliyetlerini geliştirmek Bu amaç doğrultusunda; daha kaliteli daha verimli bir çalışma ve yaşama ortamı oluşturmak Olumlu davranışlar kazandırarak öğrencileri hayata hazırlamak
Kurumun Vizyonu:
Yurdumuzu, çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak amacıyla; bulunduğumuz çevre şartlarını bu amaç doğrultusunda değiştiren ve kullanan bir eğitim öğretim yuvası olmak 

trabzon meb gov tr
|
|
|