08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara Atatürkçü, demokrat, çağdaş fikirli bireyler olmak adına; yeni gelecek yılların gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için buradadır
VİZYONUMUZ
"Yaptığı çalışmalarla; her geçen gün kendini yenileyen, Eskişehir'de adından söz ettiren bir İlköğretim Okulu olmaktır "
VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ
1- Türk Milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğün ve Cumhuriyetin temel ilkelerinden taviz vermeyiz
2- Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her öğrenciye temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıklar kazandırırız
3- Öğrenci ve velilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedeflerimizdendir
4- Okulumuzda ben değil, biz anlayışı vardır
5- Gelişme ve mükemmel olma isteği okulumuzun her boyutunda yer alır
6- Öğrencilerimiz, yaptığımız her şeyde ilk sırada yer alır
7- Okulumuzda, demokratik bir iklim vardır
8- Okulumuzda herkes için fırsat eşitliği vardır
9- Okulumuzda, öğrenci merkezli eğitim-öğretim esastır
10- "Her öğrenci öğrenebilir " inancıyla bütün öğrencilerin başarısını arttırma temel felsefemizdir
11- Dürüst eleştiri yaparız, hataları kabul ederiz, eleştiriye açığız
12- Okulumuzda işbirliğine dayalı bir çalışma sistemi vardır
13- Okulumuzda eğitim - öğretim kalitesinin arttırılmasında okul yönetimi gerekli tedbirleri almakta tereddüt etmez
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223380033
Okulun Faksı: 2223380021
Okulun Adresi: MUTTALİP-ORTA MH ZÜBEYDE HANIM CD NO:1 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://muttalipataturkioo meb k12 tr
Okulun E-Posta Adresi: 968699@meb k12 tr
Okulun Müdürü: BAYRAM DEĞİRMEN
Okulun Öğretmen Sayısı: 30
Okulun Öğrenci Sayısı: 783
Okulun Derslik Sayısı: 23
Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARI DURAĞINDAN 59 NOLU OTOBÜSLER SAAT BAŞI VE BUÇUKLARDA HAREKET ETMEKTEDİR YILDIZ DURAĞINDAN MUTTALİP DOLMUŞLARI İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR AYRICA, 48(SİYAH) NOLU OTOBÜS EMEK MH DEN 7:55 TE KALKIP 8:30 CİVARINDA MUTTALİP BELDESİNDEKİ OKULUMUZA ULAŞMAKTADIR OKULUMUZUN ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI 5 KM DİR
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|