08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taflancık İlköğretim Okulu Hayrat Trabzon
Taflancık İlköğretim Okulu Hakkında - Taflancık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taflancık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taflancık İlköğretim Okulu Resimleri
Taflancık İlköğretim Okulu Trabzon Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taflancık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taflancık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taflancık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Taflancık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAFLANCIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taflancık Köyü
Telefon Numarası: 4626955193
Kurumun Misyonu :
Eğitim öğretimde katılımcı ve paylaşımcı bir ortamda; okul, aile, öğrenci işbirliği içerisinde toplam kalite yöntemini benimsemiş bir okul olmaktır
Kurumun Vizyonu:
Ekip çalışması ile milli değerlere sahip araştırmacı üretici ve kendine özgüveni olan sosyal, kültürel ve sportif nitelikli bireyler yetiştirmektir
trabzon meb gov tr
|
|
|