Konu
:
Salih Alptekin İlköğretim Okulu Çankaya Ankara
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Salih Alptekin İlköğretim Okulu Hakkında - Salih Alptekin İlköğretim Okulu Tanıtım - Salih Alptekin İlköğretim Okulu Resimleri - Salih Alptekin İlköğretim Okulu İletişim
VİZYONUMUZ
Salih Alptekin İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün ilke ve inkılâplarını rehber edinerek, Öğrenci arkadaşlarımızın Eğitim-öğretim, spor, kültürel ve bilimsel yaşamlarının zenginleştirilmesi ve geliştirilmesi hususunda, öğrencilerimizin genel sorunlarının yönetim birimleri ile birlite işbirliği içerisinde çözülmesidir
MİSYONUMUZ
Salih Alptekin İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; ana okulu, ilkokul ve de ortaokul programlarında kayıtlı öğrencilerin eğitim-öğretim, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması ve geliştirilmesi hususunda, Atatürk ilke ve inkılâplarını kendimize rehber edinerek, okulumuzun yönetim organlarıyla etkili bir iletişim kurarak öğrencilerin beklenti ve isteklerini gerçekleştirebilmek ve öğrencilerin eğitim öğretim konusundaki kararlara katılımını sağlamaktır
Salih Alptekin öğrencileri ulusal ve uluslararası platformda örnek taşıyacak nitelikte en iyi şekilde temsil etmektir
FOTOGRAFLAR
http://www
salihalptekin
k12
tr/galeri/
İletişim
Adres : Selimiye Caddesi No:6 Y
Ayrancı Çankaya / ANKARA
Telefon : 0312 426 80 02 - 468 46 98
E-posta :
salihalpio@mynet
com