08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon
Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Hakkında - Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Tanıtımı - Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Resimleri
Adnan Kahveci İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Kahveci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Kahveci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Kahveci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Adnan Kahveci İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ADNAN KAHVECİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BEŞKOYBELDESİ
Telefon Numarası: 4626743002
Kurumun Misyonu :
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak
Kurumun Vizyonu:
Okulda öğrenci temel ihtiyaç kabul edilmeli Okulda herkes hen gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalı Okulda her veli ,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli
trabzon meb gov tr
|
|
|