08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez Ağrı
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulun Tarihçesi:
Okulumuz 2006 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır, 2009-2010 yılında da Eğitim-Öğretime devam etmektedir
Okulumuz bünyesinde 19 derslik, 19 şube, 1 Müdür odası, 1 Müdür Yardımcıları odası, 1 Kütüphane, Öğretmenler Odası ve Kantin mevcuttur
Okul Bina Durumu
Binanın Özellikleri
1 820 metre kare alan üzerine kurulmuştur
2 9180 metre kare arsası bulunmaktadır ve etrafı surlarla çevrilidir Tören alanı parke taşı ile kaplanmıştır
3 Kaloriferle ısınmakta olup, katı yakıt kullanılmaktadır
4 Okul bahçesinde futbol ve voleybol sahası bulunmaktadır
Laboratuarlar
1 Bir (1) adet Fen ve Teknoloji laboratuarı bulunmaktadır
2 İki (2) adet Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunmaktadır
Okul ve Sınıf Kitaplıkları
1 Bütün Sınıflarda sınıf kitaplığı oluşturulmuştur
2 Bir (1) adet okul kütüphanemiz ve içinde 3000’e yakın kitap bulunmaktadır
Depo ve Ambar durumu
1 Yok
Sosyal Faaliyetler
1 Okulumuzda spor faaliyetleri kapsamında 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında hentbol ve masa tenisi müsabakalarında il genelinde dereceler elde edildi Ayrıca okulumuzda yılsonu etkinlikleri kapsamında ana sınıfı şenlikleri ve 1 sınıfların okuma bayramı etkinlikleri yapılır
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kazım Karabekir Mahallesi
Telefon Numarası: 4722160642
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi :http://kazimkarabekiragri meb k12 tr/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|