08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon
Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri
Merkez İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Merkez ilköğretim Okulu 61630 Köprübaşı /Trabzon
Telefon Numarası: 4626714024
Faks Numarası: 4626714176
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerimize; ATATÜRK'ün Türk ulusuna hedef olarak gösterdiği "çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak" düşüncesi doğrultusunda Türk Milli Eğitim ve Öğretiminin önemi öğretilecek Sosyal ve ekonomik yönden son derece yetersiz bir coğrafyada ilköğretim düzeyinde eğitim veren okulumuzun; Cumhuriyetin ilk yılarından beri yurt hizmetinde iz bırakan, çalışkan,sanata yatkın,vatansever insanların yetiştirilmesi gibi bir misyonu vardır Günümüzde; Köprübaşı ilçe merkezinde temel eğitim ve öğretim veren" Köprübaşı Merkez İlköğretim Okulu" olarak çevresine bilgi ve ışık kaynağı olmayı,devletimizin ve hemşehrilerimizin maddi ve manevi destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz Ne Mutlu Türk'üm Diyene! M Kemal ATATÜRK
Kurumun Vizyonu:
Anayasamızın başlangıcındaki temel ilkelerine dayanan demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşların yetiştirilesi; Bütün öğrencilerimizin ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitimiminin amaçlarına uygun; bilgili, becerili, kendine güvenen, öğrenmesini bilen, çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatılmış bireyler olarak yetiştirilmesi; Okulumuzda eğitim ve öğretimi temel ihtiyaç olduğu bilincinin yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından bilinmesi ve bu doğrultuda azami gayret gösterilmesi; Okulumuzun araç, gereç ve donanım açısından çağdaş standartları yakalaması; Öğrencilerimizin bir üst öğretim kuruluna gerekli bilgi ve becerileri kazanmış olarak gönderilmesi; Okulumuzun gelişmesi için yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin yasa ve yönetmelikler doğrultusunda görevlerini yerine getirmelerini istiyoruz ve bekliyoruz
trabzon meb gov tr
|
|
|