08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yağmurlu İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon
Yağmurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yağmurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yağmurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yağmurlu İlköğretim Okulu Resimleri
Yağmurlu İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yağmurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yağmurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAĞMURLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yağmurlu Köyü
Telefon Numarası: 4626714422
Kurumun Misyonu :
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatan sevgisini özümsemiş, dürüst, kültürlü ve dünyaya olumlu bakabilen, kaliteli öğrenciler yetiştirmek en önemli misyonumuzdur
Kurumun Vizyonu:
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; çevre faktörlerini ve değişen dünya gerçeklerinin de dikkate alarak eğitim bilimlerinin en son, en etkili ve en verimli strateji yöntem ve tekniklerini kullanarak uygulamak, - Öğrencilerin kabiliyet, ihtiyaç ve bireysel farklılıklarına uygun kaliteli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak, - Öğrenciler için şartlar ne olursa olsun olumlu eğitim-öğretim ve sosyal ortamları üretmektir
trabzon meb gov tr
|
|
|