Yalnız Mesajı Göster

Yağmurlu İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmurlu İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon

Yağmurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yağmurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yağmurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yağmurlu İlköğretim Okulu Resimleri

Yağmurlu İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yağmurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yağmurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yağmurlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAĞMURLU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yağmurlu Köyü
Telefon Numarası: 4626714422

Kurumun Misyonu :

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatan sevgisini özümsemiş, dürüst, kültürlü ve dünyaya olumlu bakabilen, kaliteli öğrenciler yetiştirmek en önemli misyonumuzdur

Kurumun Vizyonu:

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; çevre faktörlerini ve değişen dünya gerçeklerinin de dikkate alarak eğitim bilimlerinin en son, en etkili ve en verimli strateji yöntem ve tekniklerini kullanarak uygulamak, - Öğrencilerin kabiliyet, ihtiyaç ve bireysel farklılıklarına uygun kaliteli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak, - Öğrenciler için şartlar ne olursa olsun olumlu eğitim-öğretim ve sosyal ortamları üretmektir

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla