08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
H.Ahmet Ercan Anaokulu Cizre Şırnak
Cizre H Ahmet Ercan Anaokulu - H Ahmet Ercan Anaokulu Hakkında - H Ahmet Ercan Anaokulu Tanıtımı - H Ahmet Ercan Anaokulu Erişim Bilgileri - H Ahmet Ercan Anaokulu Resimleri
H amet Ercan Anaokulu Şırnak Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; H amet Ercan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, H amet Ercan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, H amet Ercan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: H AMET ERCAN ANAOKULU
Adresi: KONAK İLKOĞRETİM OKULU YANI
Telefon Numarası: 4866162455
Kurumumuz öğrencilerimizin hedefledikleri başarıya ulaşmaları için, kaliteli eğitim hizmetlerinden tam olarak yararlanmalarını sağlamaktır
Kalite, kurumumuzda çalışan herbir görevlinin temel sorumluluğudur Bu sorumluluk, kurumlarımızda yeniliğin teşvik edildiği, personelimize kendilerini geliştirme ve yenileme imkanlarının sağlandığı, destekleyici ve teşvik edici bir öğrenme ortamı içinde yerine getirilir
Kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesi için, orijinal tasarımların ve en iyi uygulamaların araştırılıp en kısa sürede öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunulmasına büyük önem verilmektedir
http://haciahmetercananaokulu meb k12 tr/
|
|
|