08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gürgenağaç Şh.Pl.Üst.N.Doğan İlköğ. Okulu Maçka Trabzon
Gürgenağaç Şh Pl Üst N Doğan İlköğ Okulu Hakkında - Gürgenağaç Şh Pl Üst N Doğan İlköğ Okulu Tanıtımı - Gürgenağaç Şh Pl Üst N Doğan İlköğ Okulu Erişim Bilgileri - Gürgenağaç Şh Pl Üst N Doğan İlköğ Okulu Resimleri
Gürgenağaç Şh pı üst n doğan İlköğretim Okulu Trabzon Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gürgenağaç Şh pı üst n doğan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gürgenağaç Şh pı üst n doğan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gürgenağaç Şh pı üst n doğan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gürgenağaç Şh pı üst n doğan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GÜRGENAĞAÇ ŞH PI ÜST N DOĞAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Gürgenağaç Köyü
Telefon Numarası: 4625328049
Kurumun Misyonu :
Değişen dünyaya uyum sağlayabilen,bilgi üretebilen,kendisi ve çevresiyle barışık,ilişkilerinde dürüstlüğü güveni esas alan,etkili iletişim kurabilen,hedefleri doğrultusunda sürekli öğrenme gayretine sahip bireyler yetiştirmek
Kurumun Vizyonu:
Eğitim ve öğretim kalitesini yükselterek;ülkesine,milletine hizmet aşkıyla yarışan,Atatürkçü bir gençliğin yetişmesini sağlamak
Kaynak :trabzon meb gov tr
|
|
|