08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez
Mimar Sinan Anaokulu Hakkında - Mimar Sinan Anaokulu Tanıtım - Mimar Sinan Anaokulu Resimleri - Mimar Sinan Anaokulu İletişim
Mimar Sinan Anaokulu Çorum Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MİMAR SİNAN ANAOKULU
Adresi: Mimar Sinan Mah 9 Cad
Telefon Numarası: 3642347962
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Mimar Sinan Anaokulu Resimleri

Okul ilimiz Mimar Sinan Mahallesi sınırları içinde olup ,adını da Tarihimiz ve Türk dünyasında unutulmaz bir yere sahip Mimar Sinan’dan almıştır
OKULUN ÖZELLİKLERİ
Okulumuz tam gün eğitim yapan bağımsız anaokuludur Okulumuzda tam gün ve ikili eğitim yapılmaktadır Okulumuzda halen 86 öğrenci eğitim görmektedir
BİNANIN ÖZELLİKLERİ
Okulumuz 8 derslikli 4 dersliği donanımlı elektrik, su ve kanalizasyon mevcut olup kalorifer tertibatlı doğalgaz ile ısınmaktadır Bina 2066 metre kare, bahçe 4463 metre kare toplam 6529 metre kare dir Ayrıca binanın alt katları depo şeklinde kullanılmaktadır
SINIFLAR
Okulumuzda 8 adet faaliyet sınıfı mevcuttur Bunlardan 4 tanesi ders araç ve gereçleri bakımından faaliyet yapılacak şekildedir 4 Faaliyet sınıfımızda öğrenciler etkinlik yapmaktadır Bir sınıf sanat etkinlikleri odası olarak düzenlenmiştir Bir sınıf spor odası olarak kullanılmaktadır Diğer bir sınıfta dinlenme odası olarak düzenlenmiştir
DİĞER BÖLÜMLER
Danışma
Bekleme Salonu
İdari Odalar
Arşiv
Lavabolar
Oyun Odası
Yemek Odası
Bulunmaktadır
Mimar Sinan Anaokulu Resimleri
Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız