08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu Gazipaşa Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu Tanıtım - Resimleri - Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Gazipaşa İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri
  :::VİZYONUMUZ ::: 
"Bilgili insan güneş gibidir Girdiği her yeri aydınlatır Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören her öğrenci bir güneş olacaktır " Vizyonu olmayan,geçmişin etkisi altında "Şimdi"yi kullanır ve geçmişin aynısı olan bir gelecek oluşturur Vizyonu olan,"Şimdi"yi,kişisel bütünlük içinde kullanır ve yaşamında yeni olanaklar,riskler,heyecanlar oluşturur Onun geleceği geçmişin aynısı değildir
  ::: MİSYONUMUZ ::: 
Misyonumuz"Bizler, Atatürk'ün göstermiş olduğu yolda,bilimsel ve kültürel eğitim-öğretimle öğrencilerimizin, bireysel özelliklerini de gözönüne alarak gelişmelerini sağlamak,toplumun geleceği için her türde yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız "
Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AHMET TUNCER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Pazarci Mah Gazipaşa / Ant
Telefon Numarası: 2425722464
Faks Numarası: 2425722464
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: http://ahmettuncer meb k12 tr/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|