08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Of Trabzon
İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri

İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İHSAN KARADENİZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ihsan Karadeniz ilköğretim Okulu Of/Trabzon
Telefon Numarası: 4627852199
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerimizin kendi akranları arasında öne çıkarak, OKS sınavlarında başarılı olmalarını sağlamak, onları bilgi ve becerilerine uygun mesleklere yönlendirmek, sorumluluk alma ve olaylara objektif yaklaşabilen bireyler olmalarını sağlamak
Kurumun Vizyonu:
1- Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirmektir 2- Ayrıca onları Ortaöğretime ve sınavlara hazırlamaktır
ihsankaradeniz meb k12 tr/
Kaynak:trabzon meb gov tr
|
|
|