08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Keler İlköğretim Okulu Of Trabzon
Keler İlköğretim Okulu Hakkında - Keler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Keler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Keler İlköğretim Okulu Resimleri

Keler İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Keler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Keler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Keler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Keler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KELER İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Keler ilköğretim Okulu Of/Trabzon
Telefon Numarası: 4627734031
Faks Numarası: 4627734031
Okulumuz,Keller Köyü Çavuşlar Mahallesi’nde 1960-1961 Eğitim-Öğretim Yılında ilkokul olarak faaliyete başlamıştır Şu an okulumuzun bulunduğu arsa üstünde yer almaktaydı 1997-1998 Eğitim-Öğretim Yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçmiştir 2001-2002 Eğitim-Öğretim Yılına kadar eski okulda ve cami altında eğitim-öğretime devam edilmiş, 2001-2002 yılında ise yeni bina inşaatı başlatıldığından cami altında ikili eğitim yapılmıştır 2002-2003 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren günümüze kadar, şu anki binamızda faaliyet göstermekteyiz
meb gov tr
|
|
|