08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Of Trabzon
Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Hakkında - Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Resimleri

Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kireçli Dursun Dumangöz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KİREÇLİ DURSUN DUMANGÖZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kireçli ilköğretim Okulu
Telefon Numarası: 4626913424
Faks Numarası: 4626911434
Kurumun Misyonu :
Yeni İlköğretim Programı çerçevesine Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı,Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinen,bilimin ışığında muasır medeniyeti hedef alan, araştıran,tartışan,sorgulayan milli ve manevi değerlere haiz, vatanı ve milletine bağlı kendine,ailesine,çevresine ve ülkesine faydalı bireyler olarak Türk milletine kazandırmaktır
Kurumun Vizyonu:
Eğitimin her kademesinde ve her alanında örnek ve önder bir eğitim kurumu olmak
meb k12 tr/
Kaynak:trabzon meb gov tr
|
|
|