08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Mersin Çamlıyayla
Çamlıyayla Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

VİZYONUMUZ
İstiyoruz ki: · Türkiyedeki eşdeğer kurumlarla yarışabilecek düzeye erişmiş, kaliteli, saygın, seçkin, örnek bir kurum olmak · Kalite ve başarıya ulaşmada disiplinli çalışmanın, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda tutulduğu bir kurum olmak · Öğrencilere nasıl gelişeceği ve geleceklerine nasıl yön verecekleri konusunda rehberlik yapılsın · Öğrencilere nasıl öğrenecekleri öğretilsin · Bütün Bireyler kendilerinden emin olsun, yaptıklarından ve eleştirilmekten korkmasın · Öğrenci merkezli öğrenim uygulanmasına öncelik verilsin · Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalısın
MİSYONUMUZ
Biz:
· Atatürk;ün izinde, yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak, kurumumuzun verimliliğini, etkinliğini, kalitesini yükseltmek, öğrenci, öğretmen ve kurum personelinin katılımını ne mutluluğunu sağlamak için varız
· Bilinçli, sorun çözebilen, kendine güvene araştırma yapabilen, bilgiyi yaratıcı biçimde kullanabilen, sorgulayıcı, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, varlığını, emeğini, zamanını, ve çevreyi koruyan nesiller yetiştirmek için varız
· Eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, öğrencilerin tümünü istenilen hedefe ulaştırmak için varız
İletişim :
Adres:Kale Mahallesi Egemenlik Cad No: 6
Tel No 1:+903246812730 Tel No 2:+903246813046
E-Posta(E-Mail): 342387@meb k12 tr *** cataturkioo@hotmail com
http://www camliyaylaataturk k12 tr
biz - www meb gov tr
|
|
|