08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
17 Şubat İlköğretim Okulu Tonya Trabzon
17 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 17 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 17 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 17 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri

17 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 17 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 17 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 17 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 17 Şubat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 17 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Tonya Büyük Mah
Telefon Numarası: 4628812732
Faks Numarası: 4628812732
Kurumun Misyonu :
Biz… Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilimsel ve teknolojik gelişimlere açık, üretilen bilgilerin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci , öğretmen ve idarecileriyle sinerji yaratan, değişime açık paydaşlarının memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan; Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip, dünya insanı yetiştirecek model bir okul olmak için varız
Kurumun Vizyonu:
Okul aile öğretmen ve öğrenci mekanizmaları ile bulunduğu çevreyi harekete geçiren, yaşamın her anında ve alanında eğitim ile bilgiyi gösteren ışığın merkezi olmak
17subat meb k12 tr/
Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|