08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çavuşlu İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon
Çavuşlu İlköğretim Okulu Hakkında - Çavuşlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çavuşlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çavuşlu İlköğretim Okulu Resimleri

Çavuşlu İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çavuşlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çavuşlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çavuşlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çavuşlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇAVUŞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇAVUŞLU İLKOĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 4628592440
OKULUN MİSYONU:
Okulun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak
OKULUN VİZYONU:
Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edilmesinden hareketle hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasıdır
meb gov tr
|
|
|