08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yokuşlu İlköğretim Okulu Yomra Trabzon
Yokuşlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yokuşlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yokuşlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yokuşlu İlköğretim Okulu Resimleri
Yokuşlu İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yokuşlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yokuşlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yokuşlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yokuşlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YOKUŞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yokuşlu Köyü
Telefon Numarası: 4623413978
Kurumun Misyonu :
Milletin kültürel değerlerini benimsemiş,Atatürkçü düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihin yönünden sağlıklı yetişmiş,kendine güveni tam bireyler yetiştirmektir
Kurumun Vizyonu:
Eğitimin dönüştürücü ve itici gücüne inanarak,etkili öğretim stratejileriniuygulayarak,akti föğrenmeyi sağlayarak,sınıf dışı etk yaparak,yeni programları,ders kitap,araç gereçlerinietkin olarak kullanıp,geri dönütlerle eğitim öğretim yapmaktır

Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|