08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tolca İlköğretim Okulu Konya Hüyük
Tolca İlköğretim Okulu Hakkında - Tolca İlköğretim Okulu Tanıtım - Tolca İlköğretim Okulu Resimleri - Tolca İlköğretim Okulu İletişim
Tolca İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tolca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tolca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tolca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Tolca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Tolca İlköğretim Okulu Hakkında Bilgi:
Okulumuz tek katlı, geniş bahçesi olan, 4 derslik, 1 küçük idareci odasından oluşmaktadır 1 , 2 , 3 sınıf birleştirilmiş sınıf ilköğretim okuludur 4 , 5 sınıflar ve yukarısı Kıreli’ye taşımalı gider Bir de 18 kişilik anasınıfımız ve usta öğreticimiz vardır Toplam 35 öğrencimiz vardır Okulumuzun 1 sınıf öğretmeni ve 1 de Anasınıfı öğretmeni normu vardır Okulumuz sobalıdır 2 oda 1 mutfaktan oluşan lojmanımızda vardır Okulumuzda İnternet bağlantımız yoktur En son 2007 yılında tamir ve bakımdan geçmiş eksiği bulunmamaktadır
Tolca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TOLCA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Tolca Köyü Hüyük
Telefon Numarası: 3325474066
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 712333@meb k12 tr
Web Adresi: -
Tolca İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|