08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Hakkında - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Resimleri
Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DOLAYLI ELMALIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Dolaylı Köyü Elmalık Mah
Telefon Numarası: 4623532651
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerin yetenek ve becerileri doğrultusunda eğitim hizmeti sunmak,çağımızın gelişmesinden doğan ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırmak amacıyla uygun ortam oluşturmaktır
Kurumun Vizyonu:
Ailesine,çevresine,ülkesine ve insanlığa faydalı manen ve madden güçlü bireyler yetiştimektir

Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|