08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dolayli İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Dolayli İlköğretim Okulu Hakkında - Dolayli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dolayli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dolayli İlköğretim Okulu Resimleri

Dolayli İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dolayli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dolayli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dolayli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dolayli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DOLAYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Merkez Dolayli Köyü Trabzon
Telefon Numarası: 4623532015
Faks Numarası: 4623532075
Okulumuz Dolaylı İlköğretim Okulu Trabzon Merkeze bağlı olup, Şehrin Güneyinde ve 13 km uzaklıktadır Okulumuzda Anasınıfı dahil 1 sınıftan 8 sınıfa kadar birer şube bulunmuktadır Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 11 öğretmen, 1 usta öğretici, 1 hizmetli ve 2 yardımcı eleman görev yapmaktadır Okulumuzda 222 öğrenci eğitim - öğretim görmektedir
Kurumun Misyonu :
Her alanda,sorumluluk alabilen bilim ve teknolojiye açık,çevre ile ilgili sorunlara çözüm getirebilen özgüvenli bireyler yetiştirmek
Kurumun Vizyonu:
Çevresinde kültür merkezi olan, sevgi ve saygıya dayalı,eğitim yapan,topluma yararlı bireyler yetiştiren kurum olmak
meb gov tr
|
|
|