08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karlık İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Karlık İlköğretim Okulu Hakkında - Karlık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karlık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Karlık İlköğretim Okulu Resimleri

Karlık İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARLIK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Merkez Karlık Köyü Trabzon
Telefon Numarası: 4622712353
Faks Numarası: 4622712353
Kurumun Misyonu :
Öğrencilerin bilgili, kendine güvenen, soran, sorgulayan, sürekli öğrenen, öğrendiklerini paylaşan, evrensel kültür ve insanlık değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak
Kurumun Vizyonu:
Vatanına, milletine , Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ; kendindeki gizil güçlerin farkında olan kendine güvenen akıl ve ilim ışığında yol alan sağlıklı bireyler yetiştirmektir
meb gov tr
|
|
|