08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İcilli İlköğretim Okulu Bulancak Giresun
Icilli İlköğretim Okulu Hakkında - Icilli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Icilli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Icilli İlköğretim Okulu Resimleri

Icilli İlköğretim Okulu Giresun Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Icilli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Icilli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Icilli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Icilli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ICİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: İCİLLİ İLKOĞRETİMOKULU
Telefon Numarası: 4543448160
Tarihçe
Köyümüzde 1953 – 1954 eğitim-öğretim yılında ilkokul, 1974 – 1975 eğitim-öğretim yılında ortaokul faaliyete geçmiş; 1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında iki okul birleştirilerek ilköğretim halini almıştır
OKUL YÖNETİCİLERİ : İlkokul ( 1953 – 1989 ) : S Fikri YANIKÖMEROĞLU, Tahsin KARADENİZ, Ömer V MAYADAĞ, Mikail YILMAZ, Ferhat KUKUK,Muzaffer POTUR, İsmail YILMAZ, Salih GÜNDOĞDU, Raif GÜNDOĞDU,Mehmet TİRSİ, Muzaffer APAYDIN yöneticilik yapmıştır
Ortaokul ( 1974 – 1989 ) : Fehmi ESKİN, Enver EKİNCİ, Sefa YAŞAR, Şükrü PUL, Bilal SANCAK, Nesim DEDE, Emine BIÇAKCI İsmet YABASLIEL yöneticilik yapmıştır
1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında okullar birleştirilerek ilköğretim haline dönüştürülen okulda İsmet YABASLIEL 1995 yılına kadar müdürlük görevini sürdürmüştür 1995- 2001 yılına kadar müdürlük görevi Dursun SALİH tarafından vekaleten yürütülmüş; 16 Temmuz 2001 tarihinde Okay ÖZGEN okula müdür olarak atanmıştır
meb gov tr
www webrehberi biz
|
|
|