08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
1 BÖLÜM
OKULUN ADI: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
ADRESİ: Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Gerger/ADIYAMAN
TELEFON NUMARASI: 0416 4312060
AMAÇLARI: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı birer yurttaş yetiştirmek
ÖĞRENİM ŞEKLİ: Sekiz yıllık ilköğretim okulu, ikili öğretim
MÜDÜRÜ: İ Halil YAZAN
OKUTULAN YABANCI DİL: İngilizce
KÜTÜPHANEDEKİ KİTAP SAYISI: Okulumuz kütüphanesinde 1200 kitap vardır
2 BÖLÜM
OKULUN TARİHÇESİ: Okulumuz ilçemizdeki ilk örgün öğretim kurumudur 1957 yılında eğitime açılmış olan okul 1985 yılında büyük bir tamirden geçmiştir 1998 yılında ise eski binalar yıkılarak bugünkü binamız inşa edilmiştir 1999-2000 eğitim-öğretim yılında da binamız hizmete girmiştir
OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü ve karma öğrencilerden oluşmaktadır
OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER: Bilgisayar ve Spor Etkinlikleri
3 BÖLÜM
BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır Aydınlatma elektrik ile olup bina içi ile bahçede su sistemi mevcuttur Kanalizasyon sistemi şehir şebekesine bağlıdır
DERSLİKLER: Okulumuzda 15 derslik ile bir anasınıfı ve bir bilgisayar teknolojileri sınıfı mevcuttur
LABORATUAR: Okulumuzun bir adet fen bilgisi laboratuarı vardır
ATÖLYELER: Okulumuzda bir adet resim atölyesi, bir adet satranç odası mevcuttur
KANTİN: Okulumuzda bir adet öğrenci kantini faaliyettedir
OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI: Kütüphanemizin yanında bazı sınıflarda da sınıf kütüphaneleri mevcuttur
DEPO, AMBAR, ARŞİV: Okulumuzda üç adet depo bulunmaktadır
HARİTA, HİZMETLİ, SPOR ODASI: Okulumuzda birer adet harita, spor ve hizmetli odası mevcuttur
SPOR SALONU: Spor salonumuz yoktur
İDARE ODALARI: Okulumuzda birer adet müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen odası mevcuttur
SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILAN YERLER: Okulumuzda bir adet çok amaçlı salon, bir tane de egzersizler sınıfı mevcuttur
BAHÇENİN ALANI, AĞAÇLANDIRILMASI: Okulumuzun bahçesi 944 metrekare olup bahçenin küçük olması nedeniyle ağaçlandırma yapılamamaktadır
4 BÖLÜM
ÖĞRETMEN SAYISI: Okulumuzda 30 öğretmen bulunmaktadır
YÖNETİCİ SAYISI: Bir müdür, bir müdür yardımcısı bulunmaktadır
MEMUR, HİZMETLİ SAYILARI: Hizmetli: 3 kadrolu 1 tanesi okulda çalışıyor 3 tanesi ücretli olarak çalışmaktadır
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Keleşan Mah Gerger/Adiyaman
Telefon Numarası: 4164312060
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/02/04/532673/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|