08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri

Namık Kemal İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Namık Kemal ilköğretim Okulu 61030 Trabzon
Telefon Numarası: 4623213200
Faks Numarası: 4623264487
OKULUN TARİHÇESİ
Okulumuz Bahçecik Mahallesinde 757 Ada,1 parsel üzerinde inşa edilmiş olup,okulun kurulduğu arazi Trabzon il tüzel kişiliğinin olup tarla halinde işlenmekteydi 5570 30 metrekare olup arazi tapu kayıtlarında 3 cilt,sayfa 279,pafta 86,ada 757 parsel 1 ile numaralandırılmıştır 13 12 096 5 Tarihin-
de çizilen 7304 sayılı proje ile ihale edilmiş ve bina 1453 metrekare üzerin-
de kurulmuştur Planında 2 katlı olarak çizilen okul tek katlı olarak yapılmıştır Gelecek yıllarda ihtiyaç doğrultusunda 2 katın yapılması düşünülmüştür 1969 yılında yapımı tamamlanan bina 1969-1970 Öğretim yılında 5 sı-
nıf , 9 şube ile sobalı olarak eğitim-öğretime başlamıştır
1983-1984 Öğretim yılında 2 kat inşa edilmiş ve kalörüferli hale getirilmiştir Aralık 1983 yılında 2 katlı olarak öğretime başlamıştır
1986-1987 Öğretim yılında “Alt özel sınıf” açılmıştır ve faaliyetine devam etmektedir
Okulumuz 13 sınıf,26 şube,3 idare odası,1 öğretmen odası ve 1 hizmetli
Odası ile eğitim-öğretime hizmet vermektedir
1994 yılında mahalli imkanlarla okulumuza ek olarak “Anasınıfı ve Kü-
tüphane “binası inşa edilmiştir
8 yıllık kesintisiz eğitim uygulamasının yürürlüğe girdiği ilk yıl (1997-1998)Zehra Kitapçıoğlu İ Ö O ile birlikte çalışılmıştır Bir yıllık beraberlikten sonra okulun donanım ve örgütleme sistemi geliştirilerek bağımsız olarak eğitim-öğretim devam etmektedir
MİSYONUMUZ
Okulumuzda herkes;öğrencilerimizin için araştırıcı,teşvik edici,düşündürücü,sorgulayıcı, uygulayıcı ve kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar hazırlar
Böylece öğrenciler;kendilerini daha iyi tanıyıp sorumlu birer insan olarak gelecekleri için bilimsel,duygusal,fiziksel ve sosyal deneyimler kazanırlar
VİZYONUMUZ
Sevgili çocuklar biz inanıyoruz ki; Sizi ilk sıraya koymak bizi birinci yapacaktır
Sloganımız
Başarısızlığın olmadığı okul !
meb gov tr
|
|
|