08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menderes İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman
Menderes İlköğretim Okulu Hakkında - Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Menderes İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
* Okulumuz 2 Ekim 1987 yılında açılmış olup 1987-1988 Eğitim-Öğretim yılında faaliyetine başlamıştır Adıyaman il merkezinde bulunan okulumuz Mimar Sinan Mahallesi 159 sokaktadır Adıyaman ilinin güzide okullarından biri olan okulumuz inşa edildiği ilk yıllarında tek katlı olup zamanla 3 katlı bir bina halini almıştır Ana binaya ek olarak yine aynı alan içerisinde 3 katlı bir ek bina da yapılmıştır
* Ana Bina
o 1 Kat : Bu katta müdür odası, müdür başyardımcısı odası, öğretmenler odası, bilişim teknolojileri sınıfı, spor Odası, fen ve teknoloji laboratuarı, fotokopi odası, teknoloji tasarım sınıfı bulunmaktadır
o 2 Kat : Sekiz dersliğimiz, müdür yardımcısı odası, rehberlik servisi odası; bulunmaktadır
o 3 Kat : Sekiz dersliğimiz, müdür yardımcısı odası bulunmaktadır
* Ek Bina
o 1 Kat : Dört dersliğimiz ve müdür yardımcısı odası bulunmaktadır
o 2 Kat : Dört dersliğimiz ve memur odası bulunmaktadır
o 3 Kat : Dört dersliğimiz ve kütüphane bulunmaktadır
* Fiziki Durum
o 5 yönetici, 66 öğretmen ve 3 diğer personel bulunan okulumuzda 28 derslik 1 teknoloji tasarım sınıfı, 1 fen laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı; bulunmaktadır
o Oturum : Bahçe 3763 metrekare, bina oturumu 2780 metrekare, basketbol ve voleybol sahası 983 metrekaredir Ağaçlandırma ve bahçe duvarı mevcuttur
o ilçe ve il merkezine uzaklığı 1 km, her 5 dakikada şehir içi minibüs mevcuttur
Menderes İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Menderes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MİMAR SİNAN MAH KARAPINAR YOLU ÜZERİ / ADİYAMAN
Telefon Numarası: 4162161296
E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir
Web Adresi http://www menderesio k12 tr/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|