08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükköy İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Küçükköy İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükköy İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükköy İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri
MİSYONUMUZ
Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kisisel hak ve özgürlükler, karsilikli saygiyi, her ortam ve her zaman korumak ve tesvik etmektir
*Problem çözme, takim çalismasi, iletisim becerileri, aktif diyalog her zaman temel prensiplerimizdendir
Okulumuzda 'Ögrenme ögretmekden daha temeldir Ögrenmeyi ögrenmek en temel amaçtir "
Okulumuz,bu misyonu gerçeklestirmek için, bugün ulastigi düzeyi asarak egitimde mükemmelligi ölçü alan egitim kurumu olacaktir
VİZYONUMUZ
Okulumuz;
-Her ögrencinin iyi bir üst egitim kurumuna yerlesmesini ve sosyal becerilerini gelistirmesini, toplumsal ve milli degerleri yasamasini benimsemistir
-Buna göre yapilan çalismalar için ek kaynak bulunacak aksakliklar giderilecek,egitim kalitesinden ödün verilmeyecektir 
-Ülkemize, en kaliteli ögrencileri kazandiracak ve en basarili ilkögretim Okullari arasinda yerini alacaktir
Küçükköy ilkokulu 1927 yılında 3 sınıflı olarak hizmete açılmıştır Bir yıl
arap harfleriyle eğitim yapıldıktan sonra 3 kasım 1928 de Latin
harfleriyle öğretime geçilmiş, 1936’ya kadar devam eden öğretim yeni
okul yapılmasıyla 5 sınıflı öğretime başlamıştır 1968’de iki derslikli ek
bina yapılmış, 1974 de önceki bina yıkılarak 8 derslikli yeni okul
yapılmıştır
2008-2009 Eğitim Öğretim yılında yeni binamız tamamlanmış olup hizmete açılmıştır
Küçükköy İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Küçükköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÜÇÜKKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Küçükköy Kasabası
Telefon Numarası: 2426465010
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi:o_taskan@hotmail com
Web Adresi:ALAEDDİN İLKÖĞRETİM OKULU

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|