08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri

Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ZEHRA KİTAPÇIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BAÇECİK MAH REFİK CESUR CAD AFFAN SOKAK
Telefon Numarası: 4623213472
Faks Numarası: 4623266118
Kurumun Misyonu :
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu olarak misyonumuz:
• Yaşadığı çevreden hareketle dünyadaki olayları yorumlayabilen,
• Kültürel ve etik değerlere önem verebilen,
• Nasıl öğreneceğini bilen ve yaşadıkça öğrenen, toplumun gelişimine katkıda bulunan
• Bilgi teknolojilerini akılcı kullanabilen,
• Kendine güvenen öğrenciler yetiştirmektir
Kurumun Vizyonu:
Ülkemizin kalkınmasında etkili rol üstlenen, geleceğe yön veren ve bilginin üretilmesinde önder olan bireyler yetiştirmek
meb gov tr
|
|
|