08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Konya İlgın
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmuthisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmuthisar İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmuthisar İlköğretim Okulu İletişim
Mahmuthısar İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mahmuthısar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mahmuthısar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mahmuthısar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mahmuthısar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Mahmuthisar Köyünde Eğitim Öğretim 1927 yılında başlamıştır Şuan eğitim Öğretimin yapıldığı okul 1994 yılında hizmete girmiştir İki sınıf ve bir müdür odasından ibarettir Okulumuzda sadece birinci kademe mevcuttur Birleştirilmiş sınıf uygulanmaktadır Okulumuzdan 5 sınıfı bitiren öğrenciler Beykonak Kasabasında bulunan Kemal Altınkaynak İlköğretim Okuluna devam etmektedir
Okulumuzda iki öğretmen ve 40 öğrenci bulunmaktadır 1 2 3 Sınıfları aynı zamanda Müdür Yetkili Öğretmen olan Mustafa İNAN okutmaktadır 4 5 sınıfları Öğretmen Gülay GÖKMEN Okutmaktadır
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MAHMUTHISAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MAHMUTHİSAR KÖYÜ
Telefon Numarası: 3328835054
Faks Numarası:
E-mail Adresi: MEBK42281@mail koc net
Web Adresi: http://site mynet com/mahmuthisarilkogretimokulu/
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|