08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mecidiye İlköğretim Okulu Konya İlgın
Mecidiye İlköğretim Okulu Hakkında - Mecidiye İlköğretim Okulu Tanıtım - Mecidiye İlköğretim Okulu Resimleri - Mecidiye İlköğretim Okulu İletişim

Mecıdıye İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mecıdıye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mecıdıye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mecıdıye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mecıdıye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Mecidiye İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Köyümüzde okul ilk defa 1928 yılında açılmıştır Bir eğitmenle, öğretime geçici bir binada başlamış 1928 -1929 öğretim yılında kapanmıştır Daha sonra 1940 -1941 Öğretim yılında yine bir eğitmenle şimdiki okul binasının bulunduğu yerde kerpiç bir binada tekrar öğretime başlamıştır 1960 yılında Devlet tarafından yapımına başlanan bugünkü okul binasında 1962 - 1963 Öğretim yılında bir öğretmen ve bir eğitmenle eğitim ve öğretime devam edilmiştir 2005-2006 eğitim döneminde tadilat edilmiştir
Mecidiye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MECIDIYE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Mecidiye Köyü Ilgin/Konya
Telefon Numarası: 3328845027
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - http://mecidiye meb k12 tr
Mecidiye İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|