Konu
:
Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Altındağ Ankara
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Standart Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Standart Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Standart Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Standart Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu İletişim
VİZYON
Öğrencisini bir bütün olarak gören, her öğrencinin gelişimsel süreçlerini göz önünde bulundurarak çocuğa çocuk, ergene ergen, veliye yetişkin gibi davranan, öğrencisini sorumluluk bilincine ulaşmış kişiler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş
Gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla topluma uyum sağlamış ve toplumun gelişmişlik düzeyine katkıda bulunabilecek ahlak kurallarına sahip bireyler yetiştirmek
MİSYON
*Okulumuzda öğretim süreçlerini kullanarak öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri meydana getirmek
*Öğrencilerimizi kişisel gelişimini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek
*Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında öğrenmeyi öğrenmiş, bilgisini toplumsal yaşamda kullanabilen, değişime ve gelişime ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek
*Eğitsel ve mesleki performansına ayrıca kişiler arası iletişim becerilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak
OKUL KODU
386195
OKUL MÜDÜRÜ
Sait AYDIN
TELEFON
348 98 50
FAKS
353 81 13
E-POSTA
386195@meb
gov
tr