08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balka İlköğretim Okulu Besni Adıyaman
Balka İlköğretim Okulu Hakkında - Balka İlköğretim Okulu Tanıtım - Balka İlköğretim Okulu Resimleri - Balka İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Okulumuz 1965 yilinda Besni Balka Köyünde hizmete açilmistir Balka Ilkögretim Okulu olarak hizmete devam ediyor
Okulumuz birlestirilmis sinif olarak egitim vermektedir 1 ve 2 sinfilar ve 3 4 ve 5 siniflar olmak üzere egitime devam etmektedir 1 ve 2 siniflara Orhan DOST ve 3 4 ve 5 siniflara Müd Yet Ögrt Vedat OGUL egitim vermektedir
Balka İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Balka İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Balka İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Balka İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Balka İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BALKA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Beşyol Köyü Balka Mezrasi Besni / Adiyaman
Telefon Numarası: 4163768105
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi:http://okulweb meb gov tr/02/02/530708/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|