08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulukent İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı
Ulukent İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Okulumuz Diyadin ilçe merkezine 15 km uzaklıkta oan Ulukent Köyü'ndedir Kuzeyinde Günbuldu Köyü; Güneyinde Mollakara Köyü, Doğusunda Keçikıran ve Sela Tepesi ve Batısında Akçevre Köyü ile çevrilidir
Okulumuzda 1 İdareci, 9 Sınıf Öğretmeni, 6 Branş Öğretmeni ve 2 Hizmetli vardır Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır
Okulumuz 3 katlı, 12 derslik, 1 Bilişim Teknolojileri Lab , 1 Fen ve Teknolojileri Lab , 1 Görsel Sanatlar Atelyesi, 1 Kitaplık mevcuttur Okulumuz öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için aynı zamanda 1 de okulumuzda kantin işletilmektedir
LUKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Okulumuz Diyadin ilçe merkezine 15 km uzaklıkta olan Ulukent Köyü'ndedir Kuzeyinde Günbuldu Köyü; Güneyinde Mollakara Köyü, Doğusunda Keçikıran ve Sela Tepesi ve Batısında Akçevre Köyü ile çevrilidir Okulumuzda 1 İdareci, 9 Sınıf Öğretmeni, 6 Branş Öğretmeni ve 2 Hizmetli vardır
Ulukent İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulukent İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulukent İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulukent İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulukent İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Ulukent Köyü
E-mail Adresi : 589273@meb k12 tr
Web Adresi :http://okulweb meb gov tr/04/02/589273/
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|