Yalnız Mesajı Göster

Cin İlhamlı Zikir

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cin İlhamlı Zikir

Tasavvuf Ehli kişilerin de böyle yorumları var Eskiden Tasavvufçular zikir çalışması yaparken, kullanılan kelime kalıbına mürşit tarafından enerji yüklenirmiş fakat öncesinde arınma çalışması yapılırmış çünkü insanın aurası ne kadar şeffaf olursa o kadar olumsuz enerjilerden etkilenmezmiş Zikir çalışmalarında yapılan kelimelerin tekrarı bir enerji alanı oluşturuyor ve boyut değiştirmeni, şuur değişimini sağlıyor Boyut değiştirmekten kasıt kişinin bağlı bulunduğu Ruhsal Plan ile iletişime geçebilmesi ve kaynağa direkt bağlanması yani vecd halini yakalamasıdır

Zikir çalışmasını yapabilmen için ön çalışmalar yapman gerekiyor Hoca eşliğinde yapmalısın ki şayet olumsuz bir durum yaşanırsa hocan o an sana yardım edebilsinMevlana'nın bu konudaki yorumu bu yola bir yol gösterici olmadan girilmez, şeklindedir

Cin ilhamı ile zikir derken bu olumsuz enerji girdapları kastediliyor galiba ben tassavvufi açıdan biliyorum Kendi başına zikir çalışması yapılmaz Cin ilhamı değil de negatif enerji alanları oluşabilir şeklinde tasavvufta bahsi geçer

Alıntı Yaparak Cevapla