08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
Okulumuz 1989-1990 öğretim yılında bir bina 12 derslik 114 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır 1992-1993 öğretim yılında öğrenci sayısının 331 çıkması nedeni ile 6 derslikli ek bina ilavesi yapılmıştır Okulumuz 5000 metrekarelik bir alanda A ve B blok olmak üzere iki binadan oluşmaktadır A blok iki katlı olup Müdür odası, Öğretmenler odası, Müdür yardımcısı odası 14 derslik 1 adet Bilişim Teknolojisi sınıfı ve Fen Teknoloji laboratuarından oluşmaktadır B blokta ise müdür yardımcısı odası, 7 derslik ve spor odası vardır Ayrıca bahçe içerisinde kantin bulunmaktadır Halen okulumuz 673 öğrenci 27 personel ile eğitim öğretime devam etmektedir
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Cumhuriyet llköğretim Okulu Burhaniye Balıkesir
Telefon Numarası: 2664223517
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - Cumhuriyet İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|