08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli
Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim

Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Çivril Belediyesinin İlkokul olarak tapusunu çıkardığı çayır mahallesi 222 sokakta bulunan arsanın mülkiyetinin İl özel idaresine devredilmesinden sonra ,hayırsever işadamı KADİR KAMEROĞLU tarafından annesi RASİME KAMEROĞLU adına yaptırmıştır Okulun yapımına 1996 yılında başlanmış 1997 yılında sona ermiş ,Denizli Valiliğinin olurlarıyla 1997/1998 eğitim öğretim yılında açılmıştır
Okulumuz 5412,04 metrekare arsa üzerine inşa edilen 322 metrekare yüzölçümlü 12 derslikten oluşan bir binadır
1 Zemin + 2 kat olmak üzere 3 katlı yapılmıştır Okulumuzda 11 adet derslik + 3 adet idare binası bulunmaktadır Okul arsamızın bir bölümüne Sayın KADİR KAMEROĞLU tarafından ,babasının adını taşıyan Ali Kameroğlu Anaokulu yaptırılmıştır
Bilgisayar sınıfı 2003 yılında hizmete girmiştir (15+1 bilgisayar bulunmakta dahili ağsistemi oluşturulmuştur )
Kalorifer dairesi okul dışına yapılmıştır
Suyu Şehir şebekesine bağlıdır
Bahçe ağaçlandırması yapılmıştır
OKULUMUZU ANNESİ ADINA YAPTIRAN RASİME KAMEROĞLU ADINA YAPTIRAN DEĞERLİ EĞİTİM GÖNÜLLÜMÜZ SAYIN KADİR KAMEROĞLU
1935 yılında Çivril ilçesi Çatlar mahallesinde gayet mütevazi bir evde dünyaya gelmiş ilköğrenimini ilçenin tek okulu olan 30 Ağustos İlkokulu'nda tamamlamıştır Okumayı çok arzu etmesine imkansızlıklar nedeni ile hayat mücadelesine ,hayli küçük yaşta terzi çırağı olarak başlamış ve yıllarca şapkacılık yaparak geçimini temin etmiştir Muhtelif meslekleri deneyerek yılmadan azimle,hırsla mücadelesini sürdürdüğü gibi ilim ve irfana,mili ve kültürel değerlerimize duyduğu inancı hiçbir zaman kaybetmemiştir
Halen İstanbul' da toptan sarraf ve kuyumculuk işi ile uğraşan Kadir Kameroğlu,içindeki insan ve halk sevgisinin ona vermiş olduğu duygularla ve yüce Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir" vecizesine olan içten inancıyla doğduğu ve büyüdüğü yer olan Çivril ilçesine,Rahmetli annesi Rasime Kameroğlu adına RASİME KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU ,KADİR KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU,KADİR KAMEROĞLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ve SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU,eşinin adına NEVİŞET KAMEROĞLU SAĞLIK OCAĞI ve NEVİŞET KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU,rahmetli babası adına ALİ KAMEROĞLU CAMİİ yaptırıp geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve değerli çivril halkına hediye etmiştir
Kadir KAMEROĞLU'nun ilçemize hizmeti yaptırdıklarıyla sona ermemiştir 1999 yılında yüksek öğrenim öğrencileri için yurt yapmayı planlarken,ilçemizde ihtiyacı hissedilen acilservis ve dializ ünitesini yaptırmak için kolları sıvamış diğer hayırsever işadamlarımız ve ÇEVAK kadınlar kolu İstanbul,Çivril şubelerinin katkılarıyla kaba inşaat tamamlanmıştır
Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 713 60 00
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çayır Mahallesi Çivril
Okulun Web Adresi: http://rasimekameroglu meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok