08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
71 Evler İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
71 Evler İlköğretim Okulu Hakkında - 71 Evler İlköğretim Okulu Tanıtım - 71 Evler İlköğretim Okulu Resimleri - 71 Evler İlköğretim Okulu İletişim

71 Evler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
71 Evler İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 71 Evler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 71 Evler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 71 Evler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 71 Evler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
71 Evler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222506996
Okulun Faksı: 2222501552
Okulun Adresi: EMEK MAHALLESİ ERTAŞ CADDESİ TARİH SOKAK NO: 4 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://www 71evlerio meb k12 tr
Okulun E-Posta Adresi: 951211@meb k12 tr
Okulun Müdürü: Rıdvan VERTOP
Okulun Ulaşım Bilgileri: Yunusemre Halk Çarşısı önünden kalkan 15-25 dolmuşlar, ESOGÜ Tıp Fakültesi-Atatürk Bulvarı-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından 43 nolu otobüs, Tepebaşı-Bağlar-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından mavi 25 nolu otobüs, Terminal-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından kırmızı 25 nolu otobüs ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz Tüm toplu taşım araçları okulumuzun önünden geçmektedir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
71 Evler İlköğretim Okulu Resimleri :
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|