Konu
:
ßütün Forumu ßekliyorum
Yalnız Mesajı Göster
03-31-2007
#
2
davut
bizim imanımız ve dinimiz onları rahatsız ediyor ve türkler dünyadaki hangi millet tarafından seviliyor kimse sevmiyor açıkçası sebep ne sebep türksüz zamanında cihan hakimi olmussun geçmişinde osmanlı çanakkale sakarya ve bunun gibi bir çok önemli olay var ve bu olayların hep uçları onlara dokunmuş zamanında bu yüzden türkleri sevmiyorlar birde hem türk hem de müslüman oldunmu işte bu onlar için çok kötü bir durum birde demişsin ki işte eylemleri yapanlar filan müslümanlar
ama şu nu birleştirme bence israile vuranlarla, ingiltereyi vuranları israildekiler bağımsızlık mücadelesi veren müslümanlar ama öbürler bence müslümanlığı tam anlamamış belkide dış mihrapların tuttuğu ve müslümanlığı kötülemek için belli eylemler yaptırdıkalrı insanlar
ama bir çeçenistan bir filistin bir ırak diyeceğim ama onun durumu farklı bunlar bağımsızlık için mücade veren ülkeler ayrıca şöyle bir konuda var ki önemli benim açımdan bu müslüman ülkeler zamanında osmanlıyı sırtından vuran ülkeler bir filistin bir ırak çeçenistan hakkında bilmiyorumda bu iki ülke osmanlıyı sırtından vuran ülkeler demmek ki devir dönüyor neyse birşeyler yazmaya çalıştım elimden geldiğince
davut