Yalnız Mesajı Göster

Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim 0Kulu Karatay Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim 0Kulu Karatay Konya

Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu İletişim

Hacıveyıszade Mhahmet Hashas İlköğretim 0 Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıveyıszade Mhahmet Hashas İlköğretim 0 öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıveyıszade Mhahmet Hashas İlköğretim 0 resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıveyıszade Mhahmet Hashas İlköğretim 0 öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacıveyıszade Mhahmet Hashas İlköğretim 0 öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Hayırsever işadamı Ahmet Haşhaş tarafından 1985 yılında yaptırıldı 2003 yılında İl özel idare tarafından 10 derslikli ek bina yaptırdı

Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HACIVEYISZADE MHAHMET HASHAS İLKÖĞRETİM 0
Adresi: HACİVEYİSZADE MAH İLGİÇ SOK 21 KARATAY
Telefon Numarası: 3323551004
Faks Numarası: 3323551081
E-mail Adresi: hvzahashas@hotmailcom
Web Adresi: -

Hacıveyıszade MhAhmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla