08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
H.Yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Karatay Konya
H yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu Hakkında - H yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu Tanıtım - H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri - H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu İletişim
H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, H yusuf Mescit Ahmet Hashas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
H yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu Tarihçesi:
9 Şubat 1987 tarihinde eğitim-öğretime açılmış, 1999 yılında yapılan kat ilavesi ile 5 derslikten 10 derslik haline getirilmiştir 2008 yılında okul ihata duvarları ve okul bahçesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenmiştir Okulumuz Ahmet HAŞHAŞ tarafından yaptırılmıştır
H yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: H YUSUF MESCİT AHMET HASHAS İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: HACI YUSUF MESCIT MAHALLESI SEDIRLER CADDESI-KARATAY/KONYA
Telefon Numarası: 3323425329
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - haciyusufhashasioo@gmail com
H yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|